Awesome Image

De Sloep

Voor een heerlijk dagje op het water
Asking Price
$65,500,000

OVER DE SLOEP

Welkom aan boord bij de ‘Wat je zegt’. Wil je spontaan een dagje het water op, dan kan je met deze sloep fantastisch uit de voeten. Want na een korte instructie voel je je vrij op het water. Je host geeft je tips mee over de mooiste routes en ankerplaatsen. En Leiden ligt binnen bereik; een feest om op een zonnige dag doorheen te varen.

FACILITEITEN AAN BOORD

Aan boord van deze sloep is aan opbergruimte geen gebrek. Dus neem je picknickmand, koelbox, handdoeken en zonnebrand mee! De sloep beschikt over een 12V aansluiting, zodat je drankjes in de elektrische koelbox (optie) gekoeld blijven. Met zes personen kan je comfortabel zitten en geniet je van de mooie uitzichten vanaf het water. Vraag je host om het zonnedek, want met deze optie maak je van de vier zitplaatsen een heerlijke plek om te zonnen. Achter het stuurwiel is er plaats voor twee personen. De sportievelingen nemen natuurlijk een frisse duik in één van de nabijgelegen meren.

Gastvrije Superhost
Tips over routes, veiligheid en handig manoeuvreren

SPECIFICATION

 • Boot TypeOud Huijser 500
 • Motor15PK Mariner Euro98
 • Max. Snelheid18 km/u
 • Doorvaarthoogte0.9M
 • Bouwjaar2006
 • Personen2 t/m 6 personen
 • Tankinhoud20L

Meer informatie over de Sloep

Een dagje varen over de leukste routes van het Groene Hart. Dat kan vanuit Alphen aan den Rijn (ligplaats Zegerplas) met deze wendbare en comfortabele sloep. Een vaarbewijs is niet nodig en na een korte instructie vaar je vanaf de Zegerplas via de Leidse vaart of het centrum van Alphen aan den Rijn naar de Braassem. Van daaruit zijn de opties voor het vervolg van je route legio. Een bezoek aan Leiden is dan echt een aanrader; trek voor die bestemming dan wel meer dan een dagdeel uit. Er is voldoende ruimte voor zes personen en tot vier personen ken je genieten van het zonnedek. Voor de kinderen stellen we uiteraard de zwemvesten gratis ter beschikking. De sloep beschikt over een 15pk buitenboord motor en is zuinig in gebruik; je krijgt voldoende brandstof mee om de gehele dag te varen. Je host stuurt na afloop een betaalverzoek voor de werkelijk verbruikte Euro 98 (tegen pompprijs). We hechten waarde aan de juiste etiquette op het water. Volg de instructies van je host en geniet van de gemoedelijke sfeer op het water. Je host geeft je graag wat tips over de leukste vaarroutes en ligplaatsen om aan te leggen. Kortom, boek snel deze sloep voor een heerlijke dag op het water. Reserveren minimaal 24 uur van te voren.  Minimaal één meevarende dient 21 jaar of ouder te zijn. Legitimatie gevraagd. Meerdere dagen huren kan in overleg; contact de verhuurder! De sloep biedt geen overnachtingsmogelijkheden.

neem contact op met ons team

Dave Kok

Marketing - Superhost
 • Telefoon: +31 6 40 00 62 36
 • Email: info@vakantieopdeboot.nl

Tijs Kok

CEO – Schipper – Superhost
 • Telefoon: +31 6 29 91 80 25
 • Email: info@vakantieopdeboot.nl

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen over de sloep

Op onze boten is geen vaarbewijs nodig. Ervaring is ook niet vereist, na de uitgebreide vaarinstructie voel je je al helemaal op je gemak achter het roer.

Ja, dat vinden we in de aanloop naar jullie vakantie ook leuk om te doen. En ook tijdens het varen zijn we bereikbaar! Storingen of onderhoud aan bruggen kunnen we alleen niet voorzien; bereid je route dus zelf goed voor. Vraag naar onze tablet met vaarroutes en uitgebreide info over sluizen, bruggen en jachthavens.

Nee, huisdieren zijn aan boord niet welkom. Een bewuste keuze die ook voor onze hond geldt.