Hallo!

Welkom bij Vakantie Op De Boot

Vakantie Op De Boot is geboren uit passie voor het water, Vakantie Op De Boot maakt varen toegankelijker, leuker en makkelijker dan ooit tevoren. Tijs en zijn team garanderen je een onvergetelijke vakantie op de boot. Bovendien is voor het varen van onze boten geen vaarbewijs en zelfs geen ervaring nodig. Na de vaarinstructie van Tijs kan de zorgeloze vakantie op de boot beginnen. En als er iets is, we zijn altijd dichtbij.
Awesome Image

Ontmoet ons Team

maak kennis met de mensen achter vakantie op de boot

Mels Stegmeijer

Senior servicemonteur

Luuk Thomasse

Superhost

Wendela Kok

Hospitality en sales specialist

Dave Kok

Marketing - Superhost

Tijs Kok

CEO – Schipper – Superhost
Tijs Kok

Tijs’ passie voor varen

Vanaf mijn vierde jaar ben ik bezeten van varen. Dat komt door Opa Jan. Hij kocht een sloep en hij benoemde mij tot kapitein van zijn schip. Vanuit de winterstalling stuurde ik elk jaar op zijn schoot naar de aanlegplaats. En na een paar jaar mocht ik het allemaal zelf doen. Ik wilde meer. Op mijn dertiende verdiende ik mijn eerste centen bij een watersportbedrijf, waar mijn kennis over boten verder groeide.  En tijdens vakanties huurden we als het even kon ook een boot. 

Nu ben ik sinds mijn zestiende jaar de trotse eigenaar van Vakantieopdeboot.nl. Een jaar eerder kon ik als ZZP-er aan de slag in het onderhoud van de banen van een nabijgelegen tennisvereniging. Ik had weinig kosten en bleef ook zuinig op mijn geld. Want ik had een plan; een boot kopen en mensen blij maken met een vakantie op de boot. Want ik deel graag het gemoedelijke leven op het water met anderen. En het is mij gelukt! Niet op de laatste plaats door een steuntje in de rug van een familielid die geloofde in mijn verhaal. En ook door de ondersteuning van mijn moeder.

Ik ga via mijn website en socials veel content met je delen. Want ik deel graag zoveel mogelijk kennis over het leven op het water. Voorlopig met blogs, foto’s en video. En wie weet start ik nog eens een podcast. Lijkt mij hartstikke gaaf. 

Nu eerst aan het werk. Ik ben graag jouw superhost voor een dagje varen of wellicht een heerlijke vakantie op de boot. 

Groeten van Tijs

Wendela Kok

Moederliefde

Wat is het heerlijk als je kinderen een passie hebben. Wat dochter Fleur heeft met reizen, heeft Tijs met boten. En als ik dan kan ondersteunen bij het uitwerken van ideeën, ben ik een gelukkige moeder. Zeker als het daarbij op school ook allemaal nog een beetje wil lukken…

Wat zie ik Tijs toch enorm groeien. Hij ziet kansen, is nieuwsgierig en ondernemend. En daarbij is hij ook erg uitgesproken; bijvoorbeeld als het gaat over de diensten en tarieven van banken of verhuurders van vakantiehuizen, mountainbikes of… boten. Met vakantieopdeboot.nl wil Tijs klein beginnen. En tegelijkertijd vernieuwend zijn. 

Mijn rol is simpel. Tijs is de superhost voor zijn gasten en ik zorg voor alle randvoorwaarden. Want een superhost is tijdens een vakantie op de boot altijd bereikbaar en zorgt voor een onbezorgde vakantie. Gastvrijheid is mij met de paplepel ingegoten en ‘gastvrij zijn’ is daarom één van de drie kernwaarden die we samen opschreven. Verder geef ik Tijs het belang van zichzelf ontwikkelen tot autoriteit in de watersport mee; kennis geeft vertrouwen. De derde kernwaarde is consistentie, want het komt je allemaal niet zomaar aanwaaien. Deze term verbind ik daarom altijd aan de volgende tegeltjeswijsheid: “Wat je aandacht geeft, groeit”

Tijs is jouw superhost en misschien zwaai ik jullie ook een keertje uit. Hoe dan ook, geniet lekker van je vakantie op de boot.

Groeten van Wen