Awesome Image

De Ruijter 1150

VOOR EEN SPETTERENDE ZOMERVAKANTIE IN EIGEN LAND
Asking Price
$65,500,000

OVER DE RUIJTER

Welkom aanboord bij de Ruijter 1150. Dit schip biedt alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie op de boot. Je host staat vanaf het eerste moment voor je klaar om je thuis te laten voelen op deze boot. Laat die warme dagen maar komen, want zwemmen vanaf deze boot is heerlijk.

FACILITEITEN AAN BOORD

Je verblijf op deze boot wordt wel heel relaxed met al deze faciliteiten aan boord:

220V Met Walstroom
Dagelijks opladen van al je devices
Toilet
Toilet aanwezig aanbood
Douche
Een heerlijke warme douche pak je op het zwemplateau
Keuken
Goed geoutilleerde keuken
Koeling
Je drankjes en proviand 24/7 gekoeld
Zonnedek
De perfecte plek om te zonnebaden
Slaapkamer
2 persoonsbed in aparte slaapkamer
Twijfelaar
Twijfelaar in het vooronder
Extra Bed
Dinette te transformeren tot twijfelaar
Zwemmen
Maximaal zwemcomfort met warme douche op zwemplateau
Ruime Zitplekken
Zowel binnen als buiten
Gastvrije Superhost
Tips over routes, veiligheid en handig manoeuvreren

SPECIFICATION

 • Boot TypeMotorboot
 • MotorVetus 52pk diesel
 • Max. Snelheid18 KM/U
 • Lengte11,50M
 • Doorvaarthoogte2.46M
 • Personen2 T/M 6 Personen
 • Tankinhoud500L

Meer informatie over de Ruijter

Het zwemplateau met zwemtrap zorgt voor veel comfort om op een plas voor anker te gaan. En met de douche met warm water op dit achterdek ga je lekker schoon weer aan boord. Het zonnedek achterop is lekker ruim, zodat de schipper tijdens het varen niet alleen hoeft te zitten. Deze boot is ideaal voor gezinnen tot vier kinderen. Voor vriendengroepen van vier personen is het verblijf ook zeer comfortabel. En voor een kort verblijf lukt het ook wel met een vijfde of misschien een zesde volwassene. In de salon vaart de schipper als het weer wat minder is; ook hier kunnen de medepassagiers de schipper gezelschap houden. In het vooronder is ook genoeg ruimte. De kitchinette is uitgerust met een vierpits-gasstel, mini-grill en een koelkast. Aan de dinette wordt er geregeld een potje kaart of Yahtzee gespeeld. En vraag je host naar de werking van de TV, want hier kan je ook lekker onderuit voor je favoriete serie of een live sportwedstrijd.   De ‘master-bedroom’ heeft een tweepersoonsbed. Persoon drie en vier slapen comfortabel in het vooronder. Van de dinette kan een slaapplaats voor twee kinderen of één volwassene worden gemaakt. Verbruikte brandstof en gas verreken je na afloop op basis van werkelijk verbruik en de prijs aan de pomp op het water. Je host is altijd dichtbij en zorgt dat je het schip snel in de kneep hebt. Een zorgeloze vakantie op de boot kan beginnen! Wij zijn dierenliefhebbers, maar desondanks mag ook onze hond niet aan boord. Dus stuur de oppas van je huisdier maar alvast een appje!

Gallerij

Voel nu al de vibes van een heerlijke vakantie op het water.

neem contact op met ons team

Tijs Kok

CEO – Schipper – Superhost
 • Telefoon: +31 6 29 91 80 25
 • Email: info@vakantieopdeboot.nl

Dave Kok

Marketing - Superhost
 • Telefoon: +31 6 40 00 62 36
 • Email: info@vakantieopdeboot.nl

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen over de Ruijter

Op onze boten is geen vaarbewijs nodig. Ervaring is ook niet vereist, na de uitgebreide vaarinstructie voel je je al helemaal op je gemak achter het roer.

In de laatste dagen voor jullie vakantie heb je contact met je host. De host deelt dan de ontmoetingsplaats via Whatsapp.

Ja, je parkeert gratis op een rustige en openbare parkeerplaats op 10 minuten lopen van de thuishaven.

Onze boot ligt rustig gelegen, prachtig midden in de natuur. Vanaf de (gratis) parkeerplaats is het een klein kwartiertje wandelen naar de boot; wij zijn natuurlijk voorbereid op jullie komst en helpen jullie met het vervoer van de bagage!

Ja, iedere boot vaart net even anders en de vaarinstructie betreft meer dan alleen uitleg over het varen maar ook van de boot zelf.

De ervaring leert dat de host de tijd nodig heeft om jullie om 16:00 uur te kunnen ontvangen. In contact met je host kan in de 24 uur voor vertrek kan je de vraag voorleggen om eerder aan boord te gaan. ‘Nee’ heb je, ‘ja’ kan je krijgen.

De borg bij het huren van de motorboot is € 400,- Je host neemt deze voor afvaart in ontvangst en verrekend achteraf de verbruikte brandstofkosten.

Bij terugkeer met de motorboot verrekenen we de verbruikte brandstof met de borg op basis van de actuele Diesel brandstofprijs op het water (Bunkerstation van Leersum). Deze kosten bedragen gemiddeld € 15,- per dag.

De kosten voor een verblijf in een jachthaven wordt berekend per lengte van je boot. Dit tarief per nacht ligt in 2021 tussen de € 1,10 en € 2,30 per meter. Het is redelijk om aan te geven dat je boot 10 meter lang is. Steeds meer jachthavens maken gebruik van een app, zoals AANUIT.app

De havenmeesters zijn hier niet happig op. Als je in de ochtend voor vertrek even belt naar de havenmeester, zal hij aan kunnen geven of hij een plaats voor je heeft. Wel een prettig gevoel.

Dat verschilt per jachthaven en staat aangegeven in de vaar-app op onze tablet (aanbevolen optie). De meeste havens bieden walstroom en drinkwater aan. Ook is er vaak een nette sanitaire ruimte om een lekkere douche te pakken.  

Ja, dat kan en is zeker een aanrader! Besef wel dat je dan de luxe van 220V walstroom ontbeert. Neem dus powerbanks mee om je devices geladen te houden; als je dat belangrijk vindt. Verlichting en de koelkast werken uiteraard wel; overige apparaten die op 220V werken, kan je dan even niet gebruiken. Bedenk dat de accu na zo’n nachtje weer moet laden; dat gebeurt tijdens het varen (4 uur nodig) en tijdens het aansluiten van walstroom.

Slim om gelijk bij de start al wat proviand aan boord te hebben. Je zal merken dat je langs je route genoeg supermarkten op loopafstand tegen komt. Google is je perfecte hulp.

De kans dat je in het Groene Hart voor een passage moet betalen is nihil.

Ja, dat vinden we in de aanloop naar jullie vakantie ook leuk om te doen. En ook tijdens het varen zijn we bereikbaar! Storingen of onderhoud aan bruggen kunnen we alleen niet voorzien; bereid je route dus zelf goed voor. Vraag naar onze tablet met vaarroutes en uitgebreide info over sluizen, bruggen en jachthavens.

De volgende zaken zijn aanwezig aan boord; een theedoek, handdoekje, vaatdoekje, afwasmiddel, handzeep, peper en zout, een aansteker. Dat hoef je dus zelf niet mee te nemen. Verder is er voor zes personen aan bestek, servies en pannen. Iets tekort of speciale wensen? Laat het ons weten!

Nee, huisdieren zijn aan boord niet welkom. Een bewuste keuze die ook voor onze hond geldt.

Ja dat kan op aanvraag, echter alleen inclusief schipper.